Tjänster

Renovering av köksinredning

Grundarbetet på dina luckor är vår stolthet. Vi börjar med att montera bort alla gångjärn, handtag/knoppar. Sedan när vi är åter i vår verkstad så börjar det magiska. Vi börjar med att tvätta av och slipa era luckor. När det här är gjort är det dags för ett lager grundfärg som lackeras, när den torkat/härdat så slipar vi igen, denna gången med ett finare papper och sedan är det dags för den slutgiltiga lackeringen: den kulör ni valt.

Innan ni får dem hemlevererade så skall dem torka och härda ett slag och sedan packas varsamt för transport innan vi hänger upp dem åter igen hemma hos dig.

När du väljer att fräscha upp ditt kök med ny färg så gör du ett bra val både för miljön men också din egna ekonomi. Att renovera ett kök kan bli kostsamt och ofta räcker en ny glans i samma färg eller varför inte en helt ny färg på luckorna för att du ska få känslan av ett helt nytt kök.

DIY eller ”Gör det själv” är något som är på tapeten och varit ett tag, kanske har du beställt ett kök men inte hittat rätt nyans till dina luckor, vi hjälper dig även här.

Inredningslackering

Med inredningslackering menar vi lackering av möbler och t.ex. spegelramar, tavelramar, sänggavlar osv. Vi älskar att renovera möbler och att ge nytt liv åt något gammalt.

  • Har du det perfekta skåpet hemma men känner att det inte passar in längre pga att det ser slitet ut och har kass färg?
  • Kanske har du en möbel som gått i släkten i flera generationer som du vill behålla men inte gillar färgen på?
  • Har du ett möblemang i matsalen som du älskar men vill fräscha upp?
  • Vill barnet kanske ha ett ballt skrivbord i orange till sitt rymdrum, eller varför inte ett bubbelgumsrosa till my little pony-rummet?
  • Kanske har du loppat en snygg skänk i fel färg?

Vi hjälper dig! Du väljer färgen och vi löser resten.

Var gång du väljer att ta tillvara på något som redan finns och inte alltid köper nytt så gör du miljön en tjänst och ger en möbel en chans att leva vidare och skapa fler minnen.

Kontakta oss

Ytterdörrar

Är din ytterdörr alldeles perfekt och funktionell, men du har tröttnat på färgen? Fundera inte mer. Vi löser det. Vi hämtar din ytterdörr och lackerar den i din valda färg. Vill du fräscha upp den vita färgen eller känner du kanske för att byta färg helt? Vi har lackerat alla möjliga häftiga dörrar i allt från vitt, gult, svart till rosa och lila. Det är bara fantasin som sätter gränser.

När det gäller ytterdörrar så fungerar grundarbetet i princip på samma sätt som med köksluckor.

 

Brandskydd

Vi är en av få i Skaraborg som arbetar med brandskyddslackering. I vissa utrymmen så krävs det att dörrar och trappor är lackerade och utmärkta på rätt sätt med brandskydd. Lita på oss, vi är en av få utbildade lackeringsfirmor i Skaraborg som specialiserar oss på detta.